Таг: Делегација на германското стопанство

СО ГЕРМАНСКИОТ МОДЕЛ НА ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ 8 ОХРИДСКИ СРЕДНОШКОЛЦИ РАБОТАТ СО ПЛАТЕНА ПРАКСА ВО ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА

СО ГЕРМАНСКИОТ МОДЕЛ НА ДУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ 8 ОХРИДСКИ СРЕДНОШКОЛЦИ РАБОТАТ СО ПЛАТЕНА ПРАКСА ВО ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА

Виктор Трајчески, ученик во средното училиште ЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ од Охрид, веќе трета година посетува настава според германскиот модел на дуално ...
РАБОТНИК СО ТРИ МОЗОЧНИ УДАРИ ОСТАНАЛ И БЕЗ БОЛЕДУВАЊЕ И БЕЗ РАБОТА

РАБОТНИК СО ТРИ МОЗОЧНИ УДАРИ ОСТАНАЛ И БЕЗ БОЛЕДУВАЊЕ И БЕЗ РАБОТА

На вработен кој притоа нема шест месеци непрекинато здравствено осигурување од првиот ден од вработувањето, Фондот за здравство нема да му го покрие б ...
2 / 2 НАПИСИ