Таг: дестабилизација

БУГАРСКА ОФАНЗИВА

БУГАРСКА ОФАНЗИВА

Во случајот со бугарското вето навистина не знам какви вредности брани ЕУ со консензусот. ...
РУСКОТО МЕШАЊЕ НЕ Е ОД ИДЕОЛОШКИ ТУКУ ОД ЛИЧНИ ПРИЧИНИ НА ПОЕДИНЦИ КОИ СЕ ПРОТИВ ВЛЕЗ НА МАКЕДОНИЈА ВО ЕУ И НАТО, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ СПАСОВСКИ

РУСКОТО МЕШАЊЕ НЕ Е ОД ИДЕОЛОШКИ ТУКУ ОД ЛИЧНИ ПРИЧИНИ НА ПОЕДИНЦИ КОИ СЕ ПРОТИВ ВЛЕЗ НА МАКЕДОНИЈА ВО ЕУ И НАТО, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ СПАСОВСКИ

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски рече дека во пресрет на референдумот ситуацијата во земјата е стабилна, институциите функцио ...
2 / 2 НАПИСИ