Таг: Џајпур

РОВЈА УБИ 16 ЛУЃЕ ВО ИНДИЈА ДОДЕКА НА ДОЖД ПРАВЕЛЕ САМОСЛИК НА КУЛА

РОВЈА УБИ 16 ЛУЃЕ ВО ИНДИЈА ДОДЕКА НА ДОЖД ПРАВЕЛЕ САМОСЛИК НА КУЛА

Во удар на ровја вчера загинаа најмалку 16 луѓе, а многумина се повредени во Џајпур, северна Индија. Жртвите правеа самослик на дожд на врвот на страж ...
1 / 1 НАПИСИ