Таг: Џеват Адеми

„СЛАВИ СО СРЦЕ, А НЕ СО ПИШТОЛ“ Е НОВАТА КАМПАЊА НА МВР, СЛУЧАЈОТ ПРОТИВ ЏЕВАТ АДЕМИ ОД ДУИ ЗА ПУКАЊЕ НА СВАДБА ЗАТВОРЕН БЕЗ ОБВИНЕНИЕ

„СЛАВИ СО СРЦЕ, А НЕ СО ПИШТОЛ“ Е НОВАТА КАМПАЊА НА МВР, СЛУЧАЈОТ ПРОТИВ ЏЕВАТ АДЕМИ ОД ДУИ ЗА ПУКАЊЕ НА СВАДБА ЗАТВОРЕН БЕЗ ОБВИНЕНИЕ

МВР и УНДП влегуваат во кампања против пукањето со пиштоли и пушки за свадби и прослави, како и за огнометите и употребата на пиротехнички средства и ...
ПРАВДА ОД МАРС

ПРАВДА ОД МАРС

1 Јавниот интерес ќе го штитам само додека не го загрози мојот личен интерес. Тоа е мотото на граѓанскиот капитал во Македонија. Ќе се жалам дека држа ...
СИНОТ НА ПРАТЕНИКОТ ЏЕВАТ АДЕМИ ПОВРЕДЕН ВО ПУКАЊЕ НА СВАДБА ВО МАЛА РЕЧИЦА

СИНОТ НА ПРАТЕНИКОТ ЏЕВАТ АДЕМИ ПОВРЕДЕН ВО ПУКАЊЕ НА СВАДБА ВО МАЛА РЕЧИЦА

Синот на пратеникот на ДУИ Џевад Адеми и негов роднина се повредени на свадба во Мала Речица од испукани куршуми. Инцидентот се случил синоќа околу 22 ...
ДА СЕ ЖРТВУВАМЕ И ДА ГИ УКИНЕМЕ ПАТНИТЕ ТРОШОЦИ, ПРЕДЛОЖИ ПРАТЕНИКОТ АДЕМИ ОД ДУИ

ДА СЕ ЖРТВУВАМЕ И ДА ГИ УКИНЕМЕ ПАТНИТЕ ТРОШОЦИ, ПРЕДЛОЖИ ПРАТЕНИКОТ АДЕМИ ОД ДУИ

ДУИ ќе поднесе амандман на Предлог на закон за изменување на Законот за плата и други надоместоци на избрани и именувани лица во Република Македонија ...
ВМРО-ДПМНЕ ГО ОБВИНИ ДУИ ДЕКА ЗАД НИВ ЈА КРИЕЛ СВОЈАТА НЕСПОСОБНОСТ, А ДУИ ВРАТИ ДЕКА ВМРОВЦИТЕ ПЛАЧАТ ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ

ВМРО-ДПМНЕ ГО ОБВИНИ ДУИ ДЕКА ЗАД НИВ ЈА КРИЕЛ СВОЈАТА НЕСПОСОБНОСТ, А ДУИ ВРАТИ ДЕКА ВМРОВЦИТЕ ПЛАЧАТ ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ

Поранешните долгогодишни владејачки партнери ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ жестоко се скараа, после дискусите на пратениците на  ВМРО-ДПМНЕ Антонијо Милошоски и Ил ...

БЛАДА МЕРИ

1 Пак имаше убиство во затворот Идризово. Затвореник убиец убил друг затвореник, убиец. И - избегал. Како избегал? Убиецот лежел затвор во отворенот ...
6 / 6 НАПИСИ