Таг: Џон Подеста

И ГРУЕВСКИ ПРОТЕЧЕ ВО ЕДЕН ОД УКРАДЕНИТЕ МЕЈЛОВИ НА КЛИНТОН, БАРАЛ ДА ГО ПОКАНАТ ВО САД

И ГРУЕВСКИ ПРОТЕЧЕ ВО ЕДЕН ОД УКРАДЕНИТЕ МЕЈЛОВИ НА КЛИНТОН, БАРАЛ ДА ГО ПОКАНАТ ВО САД

Помеѓу илјадниците е-маил преписки украдени од приватната пошта на шефот на кампањата на Хилари Клинтон, Џон Подеста, Викиликс вчера објави и една што ...
1 / 1 НАПИСИ