Таг: Диана Груевска - Илиевска

МЕНТОРИ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА СУДИИ ЌЕ БИДАТ ТАТЈАНА МИХАЈЛОВА, ЕЛЕНА ЈОСИФОВИЌ, МОНИКА БАХЧОВАНОВСКА, ДИАНА ГРУЕВСКА И ЉУБИНКА БАШЕСКА

МЕНТОРИ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА СУДИИ ЌЕ БИДАТ ТАТЈАНА МИХАЈЛОВА, ЕЛЕНА ЈОСИФОВИЌ, МОНИКА БАХЧОВАНОВСКА, ДИАНА ГРУЕВСКА И ЉУБИНКА БАШЕСКА

Судскиот совет за ментори на најновата (шеста) генерација слушатели на Академијата за судии и обвинители ги предложил и Татјана Михајлова, Моника Бахч ...
СУДИЈКАТА ЗА „ПОТКУП“ ДИЈАНА ГРУЕВСКА-ИЛИЕВСКА ИЗЛЕГЛА ОД ЗАКОНСКИТЕ ОВЛАСТУВАЊА, ТВРДИ СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА

СУДИЈКАТА ЗА „ПОТКУП“ ДИЈАНА ГРУЕВСКА-ИЛИЕВСКА ИЗЛЕГЛА ОД ЗАКОНСКИТЕ ОВЛАСТУВАЊА, ТВРДИ СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА

Нов совет од тројца судии од организиран криминал и два поротника ќе го презеде „Поткуп“, по новата распределба на предметите во јануари, што треба да ...
ЛАЛИЧИЌ ОД БОМБИТЕ, ЈОСИФОВИЌ ОД ИЗВЕШТАЈОТ НА СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ, ГРУЕВСКА ШТО ГО СПАСИ ГРУЕВСКИ ОД ПРИТВОР, ЌЕ ПРОДОЛЖАТ ДА СУДАТ ПРЕДМЕТИ НА СЈО

ЛАЛИЧИЌ ОД БОМБИТЕ, ЈОСИФОВИЌ ОД ИЗВЕШТАЈОТ НА СТЕЈТ ДЕПАРТМЕНТОТ, ГРУЕВСКА ШТО ГО СПАСИ ГРУЕВСКИ ОД ПРИТВОР, ЌЕ ПРОДОЛЖАТ ДА СУДАТ ПРЕДМЕТИ НА СЈО

Шест од најфаворизираните судии во Кривичниот суд од страна на претходната власт, предводена од Никола Груевски, остануваат со новиот распоред на прет ...
3 / 3 НАПИСИ