Таг: дигитална реставрација

ПРЕМИЕРА НА ДИГИТАЛНО РЕСТАВРИРАНИОТ ФИЛМ „ФРОСИНА“ УТРЕ НА ОТВОРЕНО ВО КИНОТЕКАТА

ПРЕМИЕРА НА ДИГИТАЛНО РЕСТАВРИРАНИОТ ФИЛМ „ФРОСИНА“ УТРЕ НА ОТВОРЕНО ВО КИНОТЕКАТА

Новата, дигитално реставрирана копија на првиот македонски игран филм „Фросина“ на режисерот Војислав Нановиќ утре ќе биде прикажана во 20 часот во ле ...
ФИЛМСКА ВЕЧЕР СО СЕМЕЈСТВАТА НА ЅВЕЗДИТЕ ОД „МИРНО ЛЕТО“ И ПРОЕКЦИЈА НА ДИГИТАЛНО РЕСТАВРИРАНАТА КОПИЈА В ПЕТОК ВО КИНОТЕКАТА

ФИЛМСКА ВЕЧЕР СО СЕМЕЈСТВАТА НА ЅВЕЗДИТЕ ОД „МИРНО ЛЕТО“ И ПРОЕКЦИЈА НА ДИГИТАЛНО РЕСТАВРИРАНАТА КОПИЈА В ПЕТОК ВО КИНОТЕКАТА

Новата, дигитално реставрирана копија на првата македонска филмска комедија „Мирно лето“ на режисерот Димитрие Османли, од 1961 година ќе биде прикажа ...
2 / 2 НАПИСИ