Таг: Диме Јаковлев

ШТИПЈАНЕЦОТ ДИМЕ ЈАКОВЛЕВ СТАНА СВЕТСКИ ПРВАК ПО РАДИОАМАТЕРСТВО, ЕДИНСТВЕН ВО МАКЕДОНИЈА ЈА КОРИСТИ МЕСЕЧИНАТА ЗА ИСПРАЌАЊЕ РАДИОСИГНАЛИ

ШТИПЈАНЕЦОТ ДИМЕ ЈАКОВЛЕВ СТАНА СВЕТСКИ ПРВАК ПО РАДИОАМАТЕРСТВО, ЕДИНСТВЕН ВО МАКЕДОНИЈА ЈА КОРИСТИ МЕСЕЧИНАТА ЗА ИСПРАЌАЊЕ РАДИОСИГНАЛИ

Членот на штипскиот радиоклуб „Никола Тесла“, Диме Јаковлев, ја доби дипломата за светски првак во радиоаматерство за 2020 година, дисциплина телеприн ...
1 / 1 НАПИСИ