Таг: дискотека

ВРАТИ ГО ЗЕЈТИНОТ

ВРАТИ ГО ЗЕЈТИНОТ

Тоа е државата. Една голема дивоградба без лиценца. И најстрашно е што тоа никому не му пречи. А и да ни пречи, кому да се жалиш, кога не им пречи ни ...
ПАЗАРНА ИНСПЕКЦИЈА ЈА ЗАТВОРИ ДИСКОТЕКАТА „ПРИВИЛИЏ“ КОЈА ИМАЛА ЗАБРАНА ЗА РАБОТА

ПАЗАРНА ИНСПЕКЦИЈА ЈА ЗАТВОРИ ДИСКОТЕКАТА „ПРИВИЛИЏ“ КОЈА ИМАЛА ЗАБРАНА ЗА РАБОТА

Дискотеката „Привилиџ“, сега регистрирана како „Централ парк“, е присилно затворена од Државниот пазарен инспекторат бидејќи имала забрана за работење ...
ПОЛИЦИЈАТА ИТНО ДА КАЗНУВА ПОЛНИ ДИСКОТЕКИ, МЛАДИТЕ БЕЗ МАСКИ НЕ СМЕАТ ДА СЕ ГРУПИРААТ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

ПОЛИЦИЈАТА ИТНО ДА КАЗНУВА ПОЛНИ ДИСКОТЕКИ, МЛАДИТЕ БЕЗ МАСКИ НЕ СМЕАТ ДА СЕ ГРУПИРААТ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

Полицијата и инспекторите итно да ги санкционираат сите собирања и журки на кои не се почитуваат мерките и препораките, побара министерот за здравство ...
ОД ВЕЧЕРВА ЌЕ ГИ ЗАТВОРАМЕ КЛУБОВИТЕ ОТИ ЛУЃЕТО НЕМААТ СВЕСТ, ВЕЛАТ ОД ПАЗАРНАТА ИНСПЕКЦИЈА ПО СЛУЧАЈОТ СО ПРЕПОЛНАТА СТРУМИЧКА ДИСКОТЕКА

ОД ВЕЧЕРВА ЌЕ ГИ ЗАТВОРАМЕ КЛУБОВИТЕ ОТИ ЛУЃЕТО НЕМААТ СВЕСТ, ВЕЛАТ ОД ПАЗАРНАТА ИНСПЕКЦИЈА ПО СЛУЧАЈОТ СО ПРЕПОЛНАТА СТРУМИЧКА ДИСКОТЕКА

Струмичкиот ноќен клуб „Аватар“ не смеел воопшто да работи бидејќи е регистриран како ноќен клуб, а не кафуле. Поради пандемијата на ковид-19 сѐ уште ...
50 ГОДИНИ ДИСКО ВО СКОПЈЕ, ТОГАШНАТА МУЗИКА ИМА ТРАЈНА ВРЕДНОСТ, ВЕЛИ ЕДЕН ОД ПРВИТЕ ДИЏЕИ САШО ЈОРДАНОВСКИ

50 ГОДИНИ ДИСКО ВО СКОПЈЕ, ТОГАШНАТА МУЗИКА ИМА ТРАЈНА ВРЕДНОСТ, ВЕЛИ ЕДЕН ОД ПРВИТЕ ДИЏЕИ САШО ЈОРДАНОВСКИ

Живееме во време кога е модерно да се биде диџеј. Ова е можно, затоа што ноќниот живот е разновиден, теренот за пуштање музика е широк, а и лесно се д ...
ШТАНДОВИ ЗА ШМИНКАЊЕ ЗА ПОЛИЦИСКАТА ЗАБАВА НА ШАРЕНИТЕ

ШТАНДОВИ ЗА ШМИНКАЊЕ ЗА ПОЛИЦИСКАТА ЗАБАВА НА ШАРЕНИТЕ

Раскрсницата пред „Палома бјанка“ е претворена во летна дискотека. Шарените револуционери на една страна поставија штандови на кои демонстрантките се ...
6 / 6 НАПИСИ