Таг: дневен центар за психосоцијална поддршка

НА ДЕТСКА КЛИНИКА ОТВОРЕН ДНЕВЕН ЦЕНТАР ЗА ПСИХОЛОШКА ПОДДРШКА НА ДЕЦАТА БОЛНИ ОД РАК

НА ДЕТСКА КЛИНИКА ОТВОРЕН ДНЕВЕН ЦЕНТАР ЗА ПСИХОЛОШКА ПОДДРШКА НА ДЕЦАТА БОЛНИ ОД РАК

За децата болни од малигни заболувања кои се лекуваат на Клиниката за детски болести денес се отвори дневен центар за психосоцијална поддршка „Собата ...
1 / 1 НАПИСИ