Таг: дотурачи

„МАКЕДОНСКИ ШУМИ“ НА ОГЛАС БАРА 325 ДРВОСЕЧАЧИ, А ВРАБОТИ 1.600 АДМИНИСТРАТИВЦИ НА ЛОТАРИЈА

„МАКЕДОНСКИ ШУМИ“ НА ОГЛАС БАРА 325 ДРВОСЕЧАЧИ, А ВРАБОТИ 1.600 АДМИНИСТРАТИВЦИ НА ЛОТАРИЈА

Јавното претпријатие „Македонски шуми“ објави оглас за 325 работници на определено време. Се бараат 216 сечачи и 109 дотурачи, кои ќе бидат вработени ...
1 / 1 НАПИСИ