Таг: двојазична табла

ИСКРШЕНА ДВОЈАЗИЧНАТА ТАБЛА НА ПЕНЗИСКИОТ ФОНД ВО ОХРИД

ИСКРШЕНА ДВОЈАЗИЧНАТА ТАБЛА НА ПЕНЗИСКИОТ ФОНД ВО ОХРИД

Утринава била искршена двојазичната табла поставена на влезот во Фондот за пензиско и инвалидско осигурување во Охрид. Според полициски извори, ошт ...
1 / 1 НАПИСИ