Таг: Ејџиан

ОД ОКТОМВРИ ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ ДО САРАЕВО ТРИ ПАТИ НЕДЕЛНО

ОД ОКТОМВРИ ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ ДО САРАЕВО ТРИ ПАТИ НЕДЕЛНО

Грчката авиокомпанија „Ејџиан“ од 2 октомври ќе воведе нова авиолинија од Скопје до Сараево, соопшти ТАВ, компанијата што ги менаџира Скопскиот и Охри ...
„ЛУФТХАНЗА“, „ВИЗЕР“ И „ЕЈЏИАН“ КОНКУРИРАЛЕ ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НОВИ АВИОЛИНИИ ОД СКОПЈЕ И ОХРИД

„ЛУФТХАНЗА“, „ВИЗЕР“ И „ЕЈЏИАН“ КОНКУРИРАЛЕ ЗА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НОВИ АВИОЛИНИИ ОД СКОПЈЕ И ОХРИД

Авиокомпаниите „Луфтханза“, „Визер“ и „Ејџиан ерлајнс“ доставиле понуди за добивање субвенции за воведување нови авиолинии од Меѓународниот аеродром С ...
2 / 2 НАПИСИ