Таг: ембрион

БЛИЗНАЦИ РОДЕНИ ОД ЕМБРИОНИ ЗАМРЗНАТИ ПРЕД 30 ГОДИНИ

БЛИЗНАЦИ РОДЕНИ ОД ЕМБРИОНИ ЗАМРЗНАТИ ПРЕД 30 ГОДИНИ

Во американската сојузна држава Тенеси се родија близнаци од ембриони замрзнати пред 30 години. Според Националниот центар за донирање ембриони (НЕДЦ) ...
ВО САД СЕ РОДИ БЕБЕ ОД ЕМБРИОН КОЈ БИЛ ЗАМРЗНАТ РЕКОРДНИ 27 ГОДИНИ

ВО САД СЕ РОДИ БЕБЕ ОД ЕМБРИОН КОЈ БИЛ ЗАМРЗНАТ РЕКОРДНИ 27 ГОДИНИ

Иако Моли Гибсон има само еден месец, таа можела да се роди во кој било момент во изминатите 27 години. Нејзиниот ембрион бил замрзнат во октомври ...
2 / 2 НАПИСИ