Таг: ерга омнес

СЕВЕР СЕВЕРОЗАПАД

СЕВЕР СЕВЕРОЗАПАД

1 Ало, будење! Сите влади на Македонија од сите партии што биле на власт, 27 години преговараат за промена на името. Не преговараат за да не се промен ...
ИВАНОВ МУ КАЖАЛ НА ДИМИТРОВ ДЕКА НЕ ПРИФАЌА ИМЕ ЗА СЕВКУПНА УПОТРЕБА

ИВАНОВ МУ КАЖАЛ НА ДИМИТРОВ ДЕКА НЕ ПРИФАЌА ИМЕ ЗА СЕВКУПНА УПОТРЕБА

Претседателот Ѓорге Иванов нема да прифати име за севкупна употреба за решавање на спорот за името со Грција, соопштија од неговиот кабинет по средбат ...
НОН ПЕЈПEРОТ Е РАБОТЕН ДОКУМЕНТ КОЈ НЕМА ОФИЦИЈАЛНА ВАЖНОСТ, РЕЧЕ ФРАНЦУСКАТА МИНИСТЕРКА ДАРИЕСЕК

НОН ПЕЈПEРОТ Е РАБОТЕН ДОКУМЕНТ КОЈ НЕМА ОФИЦИЈАЛНА ВАЖНОСТ, РЕЧЕ ФРАНЦУСКАТА МИНИСТЕРКА ДАРИЕСЕК

Нон пејперот е работен документ кој нема никаква официјална важност, но е нешто што допрва ќе треба да се разгледува, рече државната секретарка на фра ...
ИВАНОВ Е ПРОТИВ ЕРГА ОМНЕС ИМЕ ПРЕД ДЕНЕШНАТА СРЕДБА СО ДИМИТРОВ

ИВАНОВ Е ПРОТИВ ЕРГА ОМНЕС ИМЕ ПРЕД ДЕНЕШНАТА СРЕДБА СО ДИМИТРОВ

Претседателот Ѓорге Иванов нема да прифати ерга омнес решение за името, соопштија од неговиот кабинет пред денешната средба со министерот за надворешн ...
4 / 4 НАПИСИ