Таг: Еурофарм Пелистер

ОПШТИНА БИТОЛА ПОСТИГНА ДОГОВОР ЗА СПОЈУВАЊЕ НА РАКОМЕТНИТЕ КЛУБОВИ ПЕЛИСТЕР И ЕУРОФАРМ РАБОТНИК

ОПШТИНА БИТОЛА ПОСТИГНА ДОГОВОР ЗА СПОЈУВАЊЕ НА РАКОМЕТНИТЕ КЛУБОВИ ПЕЛИСТЕР И ЕУРОФАРМ РАБОТНИК

РК Еурофарм Битола ќе купи 75% од акциите на РК Пелистер, додека Општина Битола ќе купи 25% од акциите на Еурофарм Работник. Ова е дел од договорот шт ...
1 / 1 НАПИСИ