Таг: Фадил Зендели

НУКЛЕАРНА ЗИМА

НУКЛЕАРНА ЗИМА

Си има ред во ЕУ. Прво Гоце Делчев, па после Украина. ...
СОБРАНИЕТО ГО РАЗРЕШИ ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ ОД КОМИСИЈАТА ЗА ИЗБОРИ И ИМЕНУВАЊА ПО ТРИ ДЕНА РАСПРАВА, НА РЕД Е ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА ВОЈНАТА ВО УКРАИНА

СОБРАНИЕТО ГО РАЗРЕШИ ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ ОД КОМИСИЈАТА ЗА ИЗБОРИ И ИМЕНУВАЊА ПО ТРИ ДЕНА РАСПРАВА, НА РЕД Е ДЕКЛАРАЦИЈА ЗА ВОЈНАТА ВО УКРАИНА

По тридневна расправа, Собранието го разреши пратеникот на Беса Фадил Зендели од од Комисијата за прашања на изборите и именувањата. За разрешувањето ...
СОБРАНИЕТО ТРЕТ ДЕН РАСПРАВА ЗА ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ

СОБРАНИЕТО ТРЕТ ДЕН РАСПРАВА ЗА ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ

Во македонското Собрание веќе трет ден трае расправата за предлогот за разрешување на пратеникот на Беса Фадил Зендели од Комисијата за прашања на изб ...
ДУИ ПРЕДЛОЖИ ПРАТЕНИКОТ НА БЕСА ЗЕНДЕЛИ ДА СЕ САМОРАЗРЕШИ ОД КОМИСИЈАТА ЗА ИЗБОРИ И ИМЕНУВАЊА

ДУИ ПРЕДЛОЖИ ПРАТЕНИКОТ НА БЕСА ЗЕНДЕЛИ ДА СЕ САМОРАЗРЕШИ ОД КОМИСИЈАТА ЗА ИЗБОРИ И ИМЕНУВАЊА

Поради заминувањето на неколку пратеници од опозициската коалиција на ВМРО-ДПМНЕ во владејачката коалиција предводена од СДСМ, ДУИ побара Фадил Зендел ...
4 / 4 НАПИСИ