Таг: фамилна хипомагнеземија

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ФАМИЛНА ХИПОМАГНЕЗЕМИЈА, ХИПЕРКАЛЦИУРИЈА И НЕФРОКАЛЦИНОЗА

ГИ ЗАПОЗНАВАМЕ РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ: ФАМИЛНА ХИПОМАГНЕЗЕМИЈА, ХИПЕРКАЛЦИУРИЈА И НЕФРОКАЛЦИНОЗА

Со едукативната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ на Здружението за лица со ретки болести „Живот со предизвици“, секој ден во февруари се збору ...
1 / 1 НАПИСИ