Таг: фотонапонски електрани

ВО ОХРИД НЕМА НИЕДНА ФОТОНАПОНСКА ЕЛЕКТРАНА ОТИ УНЕСКО ГИ ОГРАНИЧУВА ИНВЕСТИТОРИТЕ ДА ГРАДАТ НА МАЛ ДЕЛ ОД ПАРЦЕЛАТА

ВО ОХРИД НЕМА НИЕДНА ФОТОНАПОНСКА ЕЛЕКТРАНА ОТИ УНЕСКО ГИ ОГРАНИЧУВА ИНВЕСТИТОРИТЕ ДА ГРАДАТ НА МАЛ ДЕЛ ОД ПАРЦЕЛАТА

Во Охрид нема ниедна фотонапонска електрана оти, според планот на УНЕСКО, може да се гради само на 40% од парцелата, што за инвеститорите е економски ...
НА МЕСТОТО НА ИСЦРПЕНИТЕ ЈАГЛЕНОВИ НАОЃАЛИШТА ВО РЕК ЌЕ СЕ ГРАДАТ ФОТОНАПОНСКИ ЕЛЕКТРАНИ, ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА ПОВОЛНА КРЕДИТНА ЛИНИЈА СО ЕБРД

НА МЕСТОТО НА ИСЦРПЕНИТЕ ЈАГЛЕНОВИ НАОЃАЛИШТА ВО РЕК ЌЕ СЕ ГРАДАТ ФОТОНАПОНСКИ ЕЛЕКТРАНИ, ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА ПОВОЛНА КРЕДИТНА ЛИНИЈА СО ЕБРД

ЕСМ деновиве потпиша договор со ЕБРД за поволна кредитна линија за изградба на две фотонапонски електрани Битола-1 од 20 мегавати и Осломеј-2 од 10 ме ...
2 / 2 НАПИСИ