Таг: фрижидер

СЛАТКОВОДНИОТ РАК НАПРАВИ ЖИВЕАЛИШТЕ ВО ФРИЖИДЕРОТ ФРЛЕН ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО

СЛАТКОВОДНИОТ РАК НАПРАВИ ЖИВЕАЛИШТЕ ВО ФРИЖИДЕРОТ ФРЛЕН ВО ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО

Слатководниот рак си направи живеалиште во фрижидер што се наоѓа на дното на Охридското Езеро. Охридските нуркачи од „Акватек” го пронајдоа фрижидерот ...
ШПАНЕЦОТ ШТО ФРЛИ ФРИЖИДЕР ОД КАРПА ДОБИ КАЗНА ОД 45.000 ЕВРА И НАРЕДБА СО РАЦЕ ДА ГО ВРАТИ НАЗАД

ШПАНЕЦОТ ШТО ФРЛИ ФРИЖИДЕР ОД КАРПА ДОБИ КАЗНА ОД 45.000 ЕВРА И НАРЕДБА СО РАЦЕ ДА ГО ВРАТИ НАЗАД

Шпанецот кој се шегуваше дека рециклира додека фрлаше фрижидер од карпа, доби казна од 45.000 евра и наредба од шпанските власти да се симне и со помо ...
ОЛАДЕТЕ ГИ ПИЖАМИТЕ ВО ФРИЖИДЕР ПРЕД СПИЕЊЕ, СОВЕТУВА ГЕРМАНСКИ НАУЧНИК

ОЛАДЕТЕ ГИ ПИЖАМИТЕ ВО ФРИЖИДЕР ПРЕД СПИЕЊЕ, СОВЕТУВА ГЕРМАНСКИ НАУЧНИК

Во период на високи температури и подносливи жештини, луѓето имаат проблеми и со спиењето навечер, па еден германски научник професор има неколку сове ...
АВИОНОТ НА ТРАМП ЌЕ ДОБИЕ ДВА НОВИ ФРИЖИДЕРИ ЗА 24 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

АВИОНОТ НА ТРАМП ЌЕ ДОБИЕ ДВА НОВИ ФРИЖИДЕРИ ЗА 24 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

Администрацијата на Доналд Трамп потпиша договор со „Боинг“ вреден 24 милиони долари за замена на два фрижидери во претседателскиот авион. Во авион ...
4 / 4 НАПИСИ