Таг: Генерален секретаријат

СРЕДНОШКОЛЦИ НЕМА ВО СПИСОЦИТЕ ЗА ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА, А НЕ МОЖАТ НИ ДА СЕ ПРИЈАВАТ ОТИ Е-ПОШТАТА НА ВЛАДАТА Е БЛОКИРАНА

СРЕДНОШКОЛЦИ НЕМА ВО СПИСОЦИТЕ ЗА ПЛАТЕЖНА КАРТИЧКА, А НЕ МОЖАТ НИ ДА СЕ ПРИЈАВАТ ОТИ Е-ПОШТАТА НА ВЛАДАТА Е БЛОКИРАНА

Дел од средношколците не добиле известување дека им следува платежна картичка од 3.000 денари од Владата, ниту пак можат да поднесат приговор бидејќи ...
РАШКОВСКИ СО КРИВИЧНА ПРОТИВ БОЖИНОВСКИ ОТИ ВО ВЛАДА ВРАБОТИЛ 600 ЛИЦА КОИ НЕ ДОАЃАЛЕ НА РАБОТА

РАШКОВСКИ СО КРИВИЧНА ПРОТИВ БОЖИНОВСКИ ОТИ ВО ВЛАДА ВРАБОТИЛ 600 ЛИЦА КОИ НЕ ДОАЃАЛЕ НА РАБОТА

Генералниот секретаријат на Владата ќе поднесе кривична пријава против поранешниот генерален секретар на Владата Кирил Божиновски и 60 лица кои биле в ...
2 / 2 НАПИСИ