Таг: Германија

1 12 13 14134 / 134 НАПИСИ
ГЕРМАНИЈА ГО ИЗГУБИ ТРПЕНИЕТО И СО ГРУЕВСКИ И СО ХАН

ГЕРМАНИЈА ГО ИЗГУБИ ТРПЕНИЕТО И СО ГРУЕВСКИ И СО ХАН

СПЕЦИЈАЛНО ЗА СДК.МК ОД БЕРЛИН - СИЛВЕРА ПАДОРИ - КЛЕНКЕ Уште еден Јоханес, овој пат Германецот Хајндл, паралелно со Австриецот и актуелниот европс ...
ГЕРМАНИЈА НАЗНАЧИ СПЕЦИЈАЛЕН ПРАТЕНИК ЗА КРИЗАТА ВО МАКЕДОНИЈА

ГЕРМАНИЈА НАЗНАЧИ СПЕЦИЈАЛЕН ПРАТЕНИК ЗА КРИЗАТА ВО МАКЕДОНИЈА

Шефот на германската дипломатија, Франк Валтер Штајнмаер го назначи амбасадорот Јоханес Хајндл за специјален пратеник за Македонија кој треба да посре ...
ГЕРМАНИЈА НАЗНАЧИ СПЕЦИЈАЛЕН ПРАТЕНИК ЗА КРИЗАТА ВО МАКЕДОНИЈА

ГЕРМАНИЈА НАЗНАЧИ СПЕЦИЈАЛЕН ПРАТЕНИК ЗА КРИЗАТА ВО МАКЕДОНИЈА

Шефот на германската дипломатија, Франк Валтер Штајнмаер, го назначи амбасадорот Јоханес Хајндл за специјален пратеник за Македонија кој треба да поср ...
ГЕРМАНИЈА ОЧЕКУВА СЈО НЕПРЕЧЕНО ДА ПРОДОЛЖИ СО РАБОТА

ГЕРМАНИЈА ОЧЕКУВА СЈО НЕПРЕЧЕНО ДА ПРОДОЛЖИ СО РАБОТА

Германската сојузна влада е длабоко загрижена за најавата на македонскиот Претседател на државата, проф. Ѓ. Иванов, на 12 април 2016  и очекува принци ...
1 12 13 14134 / 134 НАПИСИ