Таг: годишен одмор

МРЧЕЊЕ ПОД ВИНОЖИТО

МРЧЕЊЕ ПОД ВИНОЖИТО

1 Лично познавам некои луѓе, кои си ги презапишуваа децата во други училишта или фаќаа врски да ги префрлат во други одделенија затоа што во класот им ...
ДВАЈЦАТА ЦАРИНСКИ СЛУЖБЕНИЦИ КОИ ГО ПОСЕТИЈА ГРУЕВСКИ ВО БУДИМПЕШТА СЕ ПРЕРАСПРЕДЕЛЕНИ НА ДРУГИ РАБОТНИ МЕСТА ЗАРАДИ ИСТРАГАТА НА ОБВИНИТЕЛСТОТО, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ЦАРИНАТА

ДВАЈЦАТА ЦАРИНСКИ СЛУЖБЕНИЦИ КОИ ГО ПОСЕТИЈА ГРУЕВСКИ ВО БУДИМПЕШТА СЕ ПРЕРАСПРЕДЕЛЕНИ НА ДРУГИ РАБОТНИ МЕСТА ЗАРАДИ ИСТРАГАТА НА ОБВИНИТЕЛСТОТО, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ЦАРИНАТА

Директорот на Царинската управа Ѓоко Танаскоски ги потврди информациите дека двајцата царински службеници, кои во Будимпешта се сретнале со избеганиот ...
НА 27 АПРИЛ ПОЛИЦАЈЦИТЕ БИЛЕ ПУШТЕНИ ДА КОРИСТАТ СТАР ОДМОР, СВЕДОЧЕШЕ АЦО АНГЕЛОВСКИ ОД МВР НА СУДЕЊЕТО ЗА ОРГАНИЗИРАНИОТ НАПАД НА СОБРАНИЕТО

НА 27 АПРИЛ ПОЛИЦАЈЦИТЕ БИЛЕ ПУШТЕНИ ДА КОРИСТАТ СТАР ОДМОР, СВЕДОЧЕШЕ АЦО АНГЕЛОВСКИ ОД МВР НА СУДЕЊЕТО ЗА ОРГАНИЗИРАНИОТ НАПАД НА СОБРАНИЕТО

На 27 април пред Собранието имало мал број полицајци затоа што биле пуштени да користат стар годишен одмор, сведочеше Ацо Ангеловски, тогашниот телохр ...
3 / 3 НАПИСИ