Таг: Горан Цеков

НОВИОТ АМБАСАДОР ВО ЈАПОНИЈА ГОРАН ЦЕКОВ ГИ ПРЕДАДЕ АКРЕДИТИВИТЕ НА ЦАРОТ НАРУХИТО

НОВИОТ АМБАСАДОР ВО ЈАПОНИЈА ГОРАН ЦЕКОВ ГИ ПРЕДАДЕ АКРЕДИТИВИТЕ НА ЦАРОТ НАРУХИТО

Новиот македонски амбасадор во Јапонија Горан Цеков вчера ги предаде акредитивните писма на јапонскиот цар Нарухито, со што официјално ја презеде функ ...
1 / 1 НАПИСИ