Таг: Град на култура

ВАЛАНДОВО Е ГРАД НА КУЛТУРАТА ЗА 2022 ГОДИНА

ВАЛАНДОВО Е ГРАД НА КУЛТУРАТА ЗА 2022 ГОДИНА

Валандово ќе биде град на културата за 2022 година. На распишаниот конкурс беа пријавени Општините Валандово и Велес, а комисијата на Министерството з ...
СТРУМИЦА Е ГРАД НА КУЛТУРАТА ЗА 2021

СТРУМИЦА Е ГРАД НА КУЛТУРАТА ЗА 2021

Струмица годинава е Град на културата, соопшти Министерството за култура, додавајќи дека на конкурсот за организирање на оваа манифестација се пријави ...
2 / 2 НАПИСИ