Таг: грејпфрут

КАЗНИ ДО 5.000 ЕВРА, НО И ЗАТВОР ЗА ТИЕ ШТО НЕМА ДА ГИ ВРАТАТ СТАРИТЕ ЦЕНИ НА ЛИМОНИТЕ, КОИ СКОКНАА НА 190 ДЕНАРИ ЗА КИЛОГРАМ

КАЗНИ ДО 5.000 ЕВРА, НО И ЗАТВОР ЗА ТИЕ ШТО НЕМА ДА ГИ ВРАТАТ СТАРИТЕ ЦЕНИ НА ЛИМОНИТЕ, КОИ СКОКНАА НА 190 ДЕНАРИ ЗА КИЛОГРАМ

Сите оние маркети кои денеска закачија цени на лимонот од 190 денари за килограм, ќе бидат казнети до 5.000 евра, па и со затворски казни, одлучи дене ...
1 / 1 НАПИСИ