Таг: ѓубре

1 5 6 7 8 9 10 70 / 94 НАПИСИ
ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ПРАВИ ДЕПОНИЈА ЗА ГРАДЕЖЕН ШУТ ВО ШУТКА ЗА ГРАЃАНИТЕ ДА НЕ ГО ФРЛААТ КАЈ ЌЕ СТИГНАТ

ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ПРАВИ ДЕПОНИЈА ЗА ГРАДЕЖЕН ШУТ ВО ШУТКА ЗА ГРАЃАНИТЕ ДА НЕ ГО ФРЛААТ КАЈ ЌЕ СТИГНАТ

Град Скопје ќе отвори депонија на која граѓаните и фирмите ќе треба да го депонираат градежниот шут. Се планира центарот за градежен шут да биде во оп ...
СКОПЈЕ ЌЕ СЕ РАЗВИВА КАКО ШТО ПРЕД ПОВЕЌЕ ОД 50 ГОДИНИ НАЦРТАЛЕ ПОПАМЕТНИ ЛУЃЕ ОД МЕНЕ, ВЕЛИ ШИЛЕГОВ

СКОПЈЕ ЌЕ СЕ РАЗВИВА КАКО ШТО ПРЕД ПОВЕЌЕ ОД 50 ГОДИНИ НАЦРТАЛЕ ПОПАМЕТНИ ЛУЃЕ ОД МЕНЕ, ВЕЛИ ШИЛЕГОВ

На 26 јули во 5.17 часот Скопје било разурнато од земјотрес од 9 степени по Меркалиевата скала, односно магнитуда од 6,1 степени и длабочина од 5 до 7 ...
ЧИСТЕЊЕТО ЃУБРЕ ГИ ПРАВИ ЛУЃЕТО ПОСРЕЌНИ, ПОКАЖА СТУДИЈАТА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО ПЕНСИЛВАНИЈА

ЧИСТЕЊЕТО ЃУБРЕ ГИ ПРАВИ ЛУЃЕТО ПОСРЕЌНИ, ПОКАЖА СТУДИЈАТА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ВО ПЕНСИЛВАНИЈА

Една нова американска студија покажа дека собирањето ѓубре и садењето дрвја на слободни места може да ги направи луѓето посреќни и да ги намали симпто ...
ЗАТВОР ИЛИ ЗАБАВА

ЗАТВОР ИЛИ ЗАБАВА

1 Поканаааааа... Мала забавааа... Еве дојдов без да ти се нааааајавам... Нацијата е повторно соочена со уште еден судбински избор. Дали да се радув ...
ГОРИ ДЕПОНИЈАТА КРАСТА ВО КУМАНОВО, ПОЛИЦИЈАТА ЌЕ ИСТРАЖУВА ДАЛИ Е НАМЕРНО ЗАПАЛЕНА

ГОРИ ДЕПОНИЈАТА КРАСТА ВО КУМАНОВО, ПОЛИЦИЈАТА ЌЕ ИСТРАЖУВА ДАЛИ Е НАМЕРНО ЗАПАЛЕНА

Од ноќеска гори депонијата Краста, во близина на селото Пчиња, на која се изнесува ѓубрето од Куманово. Екипи на Противпожарната единица Куманово и ЈП ...
ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ГО ЧИСТИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ГО ЧИСТИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

Град Скопје ќе преземе одржувањето на хигиената во Клиничкиот центар, соопштија денеска оттаму, откако повеќе недели има расфрлано ѓубре и полни канти ...
ФИЛИПЧЕ САКА ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ДА ГО ЧИСТИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР МЕСТО ПРИВАТНА КОМПАНИЈА

ФИЛИПЧЕ САКА ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ДА ГО ЧИСТИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР МЕСТО ПРИВАТНА КОМПАНИЈА

Преполни канти и контејнери и насекаде расфрлани отпадоци, повторно може да се видат на скопскиот Клинички центар. Ова се случува само десетина дена п ...
СО ДРОН ЌЕ ВЕ ЛОВИМЕ И ЌЕ ВЕ КАЗНУВАМЕ СО 50 ЕВРА ЗА ФРЛАЊЕ ЃУБРЕ, ВЕЛИ ГЛАВНИОТ ИНСПЕКТОР ВО ГРАД СКОПЈЕ

СО ДРОН ЌЕ ВЕ ЛОВИМЕ И ЌЕ ВЕ КАЗНУВАМЕ СО 50 ЕВРА ЗА ФРЛАЊЕ ЃУБРЕ, ВЕЛИ ГЛАВНИОТ ИНСПЕКТОР ВО ГРАД СКОПЈЕ

Комуналните инспектори на Град Скопје и на скопските општини заедно ќе почнат акција за казнување на граѓаните кои фрлаат ѓубре низ градот. Новиот ...
ХОЛАНДСКИ ГИМНАЗИЈАЛЦИ ГО ЧИСТАТ ЃУБРЕТО ПРЕД ДЕТСКА КЛИНИКА

ХОЛАНДСКИ ГИМНАЗИЈАЛЦИ ГО ЧИСТАТ ЃУБРЕТО ПРЕД ДЕТСКА КЛИНИКА

Средношколци од гимназија во Ротердам денес метеа и го чистеа расфрланото ѓубре во паркчето пред Детската клиника на Клиничкиот центар. Преполните ...
КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ЗАТРУПАН СО ЃУБРЕ, ЌЕ СЕ ЧИСТИ ЕДНАШ НЕДЕЛНО СО АКЦИИ ЗА ВИКЕНД

КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ЗАТРУПАН СО ЃУБРЕ, ЌЕ СЕ ЧИСТИ ЕДНАШ НЕДЕЛНО СО АКЦИИ ЗА ВИКЕНД

Преполни канти за отпадоци, ѓубре расфрлено по патеките и тревниците е секојдневната слика во Клиничкиот центар. Пациентите и јавноста повеќе пати реа ...
1 5 6 7 8 9 10 70 / 94 НАПИСИ