Таг: Ѓулистана Марковска

ЗА МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАТ МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ИДЕНТИТЕТ НА 30 СЕПТЕМВРИ ГЛАСАЈТЕ „ЗА“, ПОВИКАА 19 ОСНОВАЧИ НА ВМРО-ДПМНЕ НА ЧЕЛО СО ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ

ЗА МЕЃУНАРОДНО ПРИЗНАТ МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ИДЕНТИТЕТ НА 30 СЕПТЕМВРИ ГЛАСАЈТЕ „ЗА“, ПОВИКАА 19 ОСНОВАЧИ НА ВМРО-ДПМНЕ НА ЧЕЛО СО ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ

Деветнаесет основачи на ВМРО-ДПМНЕ ги повикаа граѓаните на 30 септември да излезат на референдумот и да гласаат „за“ затоа што сметаат дека овој рефер ...
ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЈА БОЈКОТИРАА ПРОСЛАВАТА НА ДЕНОТ НА ДЕМОКРАТИЈАТА ВО СОБРАНИЕТО

ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЈА БОЈКОТИРАА ПРОСЛАВАТА НА ДЕНОТ НА ДЕМОКРАТИЈАТА ВО СОБРАНИЕТО

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ од актуелниот состав на Собранието ја бојкотираа прославата по повод 20 години од усвојувањето на Универзалната декларација ...
2 / 2 НАПИСИ