Таг: гумени бонбони

БОНБОНИ ВО ОБЛИК НА МАЛ ПЕНИС ДОБИЛА ГЕРМАНСКАТА КРАЈНОДЕСНИЧАРСКА ПАРТИЈА ОТКАКО ГИ НАРАЧАЛА ДА ЛИЧАТ НА НЕЈЗИНОТО ЛОГО

БОНБОНИ ВО ОБЛИК НА МАЛ ПЕНИС ДОБИЛА ГЕРМАНСКАТА КРАЈНОДЕСНИЧАРСКА ПАРТИЈА ОТКАКО ГИ НАРАЧАЛА ДА ЛИЧАТ НА НЕЈЗИНОТО ЛОГО

Промотивната кампања на крајнодесничарската партија Алтернатива за Германија (АФД) за претстојните регионални избори не доби поттик каков што очекуваш ...
1 / 1 НАПИСИ