Таг: Хартии

СЕРГЕЈ АНДРЕЕВСКИ В ЧЕТВРТОК ЈА ОТВОРА РЕТРОСПЕКТИВНАТА ИЗЛОЖБА „ХАРТИИ“

СЕРГЕЈ АНДРЕЕВСКИ В ЧЕТВРТОК ЈА ОТВОРА РЕТРОСПЕКТИВНАТА ИЗЛОЖБА „ХАРТИИ“

Сликарот Сергеј Андреевски в четврток ја отвора изложбата „Хартии“, ретроспектива на неговите истражувања врз различни видови хартија со различни мате ...
1 / 1 НАПИСИ