Таг: Хеленик петролеум

ИМАМЕ ДИЈАМАНТ ВО СКОПЈЕ, А НЕ ГО КОРИСТИМЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ХЕЛЕНИК ПЕТРОЛЕУМ ЗА ОКТА

ИМАМЕ ДИЈАМАНТ ВО СКОПЈЕ, А НЕ ГО КОРИСТИМЕ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ХЕЛЕНИК ПЕТРОЛЕУМ ЗА ОКТА

„Хеленик петролеум“ има големи планови за „Окта“, но чека на новата влада во Македонија за да почне да ги реализира, вели генералниот директор на грчк ...
КРИЗА СО ГОРИВАТА ИМА ОТИ ВЛАДАТА ДВЕ ГОДИНИ НЕ ДОЗВОЛУВА НАФТОВОДОТ ДА РАБОТИ, ОБВИНИ ХЕЛЕНИК ПЕТРОЛЕУМ

КРИЗА СО ГОРИВАТА ИМА ОТИ ВЛАДАТА ДВЕ ГОДИНИ НЕ ДОЗВОЛУВА НАФТОВОДОТ ДА РАБОТИ, ОБВИНИ ХЕЛЕНИК ПЕТРОЛЕУМ

Групацијата Хеленик Петролеум ја обвини Владата дека две години не дава дозвола да профункционира нафтоводот од Солун до Скопје, па затоа е можно да д ...
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ НЕ СЕ ОТКАЖУВА ОД НАМЕРАТА ЗА ЗАДОЛЖУВАЊЕ СО ЕВРООБВРЗНИЦА

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ НЕ СЕ ОТКАЖУВА ОД НАМЕРАТА ЗА ЗАДОЛЖУВАЊЕ СО ЕВРООБВРЗНИЦА

Mинистерството за финансии ја обвини опозицијата за одложување на задолжувањето од 650 милиони евра преку издавање еврообврзница со тврдење дека целио ...
3 / 3 НАПИСИ