Таг: холандски амбасадор

НЕМОЈТЕ ЕМОТИВНО ДА ПАДНЕТЕ, ПРОДОЛЖЕТЕ СО РЕФОРМИТЕ, КАЖА ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР КОП ОТКАКО БУГАРИЈА ПАК НИ СТАВИ ВЕТО ЗА ЕУ

НЕМОЈТЕ ЕМОТИВНО ДА ПАДНЕТЕ, ПРОДОЛЖЕТЕ СО РЕФОРМИТЕ, КАЖА ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР КОП ОТКАКО БУГАРИЈА ПАК НИ СТАВИ ВЕТО ЗА ЕУ

Холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп побара земјaва да продолжи со реформите за членство во Европската унија откако Бугарија повторно стави вето за доби ...
НЕ ДРАМАТИЗИРАЈТЕ СО БУГАРИЈА, РЕШЕТЕ ЈА КОРУПЦИЈАТА, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ДИРК ЈАН КОП

НЕ ДРАМАТИЗИРАЈТЕ СО БУГАРИЈА, РЕШЕТЕ ЈА КОРУПЦИЈАТА, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ДИРК ЈАН КОП

Прашањето повеќе не е дали Северна Македонија ќе стане членка на ЕУ, туку кога тоа ќе се случи и дотогаш Холандија ќе продолжи критички да ги следи не ...
ЦЕНТРАЛНАТА И ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ ЗАЕДНО ТРЕБА ДА ГО НАПРАВАТ СКОПЈЕ ВЕЛОГРАД, СЕ СОГЛАСИЈА МИНИСТЕРКАТА АПОСТОЛСКА И АМБАСАДОРОТ ПЛОМП

ЦЕНТРАЛНАТА И ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ ЗАЕДНО ТРЕБА ДА ГО НАПРАВАТ СКОПЈЕ ВЕЛОГРАД, СЕ СОГЛАСИЈА МИНИСТЕРКАТА АПОСТОЛСКА И АМБАСАДОРОТ ПЛОМП

Министеркaта без ресор Зорица Апостолска и холандскиот амбасадор Ваутер Пломп денеска заедно отидоа на работа со велосипед со цел да ја одбележат Евро ...
НЕМА КРАЈ НА КРИЗАТА ДОДЕКА ИМА НЕКАЗНИВОСТ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП

НЕМА КРАЈ НА КРИЗАТА ДОДЕКА ИМА НЕКАЗНИВОСТ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ, ВЕЛИ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ПЛОМП

Холандскиот амбасадор во Скопје Воутер Пломп кажа дека е многу опасно да се користат меѓуетничките тензии за да се одвлече политичкото внимание од дру ...

РЕТРО ОФАНЗИВА

1 Љубчо се крсти со двете раце. Бранко му се слика на Плаошник и се бакнува со поповите. За да не остане нецеливан и Бучко другиот ден ги викна владиц ...
5 / 5 НАПИСИ