Таг: Игор Џамбазов

ПОДОБРОТО ЗЛО

ПОДОБРОТО ЗЛО

Ова веќе не може ни да се пародира, а камоли сериозно политички да се анализира. ...
НАГРАДАТА „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“ Е НЕКОЈА КОМУНИКАЦИЈА ПОМЕЃУ МЕНЕ И ДЕДО МИ, КАЖА ДОБИТНИКОТ ИГОР ЏАМБАЗОВ

НАГРАДАТА „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“ Е НЕКОЈА КОМУНИКАЦИЈА ПОМЕЃУ МЕНЕ И ДЕДО МИ, КАЖА ДОБИТНИКОТ ИГОР ЏАМБАЗОВ

Денот кога ја добив актерската награда за животно дело „Петре Прличко“ беше најсреќниот во мојот живот, заедно со моментот кога ја запознав Илина, љуб ...
НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“ ЗА ИГОР ЏАМБАЗОВ

НАГРАДАТА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО „ПЕТРЕ ПРЛИЧКО“ ЗА ИГОР ЏАМБАЗОВ

Првенецот на Македонскиот народен театар, Игор Џамбазов, е годинашниот добитник на наградата за животно дело „Петре Прличко“. Еден од најомилените мак ...
„АКО ИМАВМЕ ШТО ДА ДЕЛИМЕ ОД РОДИТЕЛИТЕ ЌЕ СЕ СКАРАВМЕ КОЈ ДА ГО ЗЕМЕ ПОМАЛИОТ ДЕЛ“ БЕШЕ МОТО НА АЛЕКСАНДАР ЏАМБАЗОВ, ВЕЛИ БРАТ МУ ЃОРЃИ ГИРОВ

„АКО ИМАВМЕ ШТО ДА ДЕЛИМЕ ОД РОДИТЕЛИТЕ ЌЕ СЕ СКАРАВМЕ КОЈ ДА ГО ЗЕМЕ ПОМАЛИОТ ДЕЛ“ БЕШЕ МОТО НА АЛЕКСАНДАР ЏАМБАЗОВ, ВЕЛИ БРАТ МУ ЃОРЃИ ГИРОВ

„Замина со нашата животна максима: 'Брат, ако имавме што да делиме од нашите родители, ќе се скаравме околу тоа кој да го земе помалиот дел'“, вели Ѓо ...
ИГОР НАПИША ПЕСНА ЗА ДЕВОЈКА ШТО ПОЧИНАЛА ПРЕД ТРИ ГОДИНИ, ЕДНА ОД НЕГОВИТЕ НАЈГОЛЕМИ ЉУБОВИ

ИГОР НАПИША ПЕСНА ЗА ДЕВОЈКА ШТО ПОЧИНАЛА ПРЕД ТРИ ГОДИНИ, ЕДНА ОД НЕГОВИТЕ НАЈГОЛЕМИ ЉУБОВИ

Игор Џамбазов напишал песна за една од неговите најголеми љубови која починала пред три години и таа приказна ја раскажа на снимањето на емисијата „Ед ...
ИГОР ЏАМБАЗОВ ЌЕ ГО ЗАМЕНИ ВЛАДО ЈОВАНОВСКИ ВО „ПРЕСПАВ“

ИГОР ЏАМБАЗОВ ЌЕ ГО ЗАМЕНИ ВЛАДО ЈОВАНОВСКИ ВО „ПРЕСПАВ“

Актерот Игор Џамбазов ќе го замени колегата Владо Јовановски во ТВ серијата „Преспав“, соопшти продукцијата ОХО, од каде додаваат дека веќе почна прва ...
ИГОР ШОКИРАН ОД СЕСТРА МУ ТАЊА КОЈА БЕЗ НАЈАВА ДОПАТУВА ОД САД НА НЕГОВАТА ПРОМОЦИЈА

ИГОР ШОКИРАН ОД СЕСТРА МУ ТАЊА КОЈА БЕЗ НАЈАВА ДОПАТУВА ОД САД НА НЕГОВАТА ПРОМОЦИЈА

Вистинско изненадување му приреди сестрата на Игор Џамбазов, Тања, која повеќе од дваесет години живее во САД, и без да знае тој, таа прексиноќа ненај ...
7 / 7 НАПИСИ