Таг: Илче

ПОЧИНА 11-ГОДИШНИОТ ИЛЧЕ ОД ОХРИД ВО МАЛИОТ ГРУПЕН ДОМ, НАПУШТЕНОТО ДЕТЕ СО ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА

ПОЧИНА 11-ГОДИШНИОТ ИЛЧЕ ОД ОХРИД ВО МАЛИОТ ГРУПЕН ДОМ, НАПУШТЕНОТО ДЕТЕ СО ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА

Единаесетгодишниот Илче од Охрид, кој беше оставен од родителите, a на седми август сместен во мал групен дом, починало синоќа. Основното јавно обв ...
11-ГОДИШНИОТ ИЛЧЕ ОД ОХРИД КОЈ БЕШЕ НАПУШТЕН ОД РОДИТЕЛИТЕ ЗАМИНА ОД ДЕТСКА КЛИНИКА ВО МАЛ ГРУПЕН ДОМ

11-ГОДИШНИОТ ИЛЧЕ ОД ОХРИД КОЈ БЕШЕ НАПУШТЕН ОД РОДИТЕЛИТЕ ЗАМИНА ОД ДЕТСКА КЛИНИКА ВО МАЛ ГРУПЕН ДОМ

Единаесетгодишниот Илче од Охрид, кој беше оставен од родителите, по десетина дена лекување на Клиниката за детски болести денеска замина во мал групе ...
2 / 2 НАПИСИ