Таг: Илија Малинковски

ЖУРКА СО ПЕТАР ГРАШО, БРИТАНСКИ БЕНД И ТАНЧАРКИ ЗА 15. РОДЕНДЕН НА ВИНАРИЈА КАМНИК

ЖУРКА СО ПЕТАР ГРАШО, БРИТАНСКИ БЕНД И ТАНЧАРКИ ЗА 15. РОДЕНДЕН НА ВИНАРИЈА КАМНИК

Роденденска журка за околу 1.000 гости организираше  во петокот вечер винаријата „Камник“ одбележувајќи 15 годишнина од основањето. Целовечерната заба ...
1 / 1 НАПИСИ