Таг: итни мерки

СТАПИЈА ВО СИЛА ИТНИТЕ МЕРКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ

СТАПИЈА ВО СИЛА ИТНИТЕ МЕРКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ

Утринава стапија во сила итните мерки за намалување на аерозагадувањето откако два дена по ред загадувањето на воздухот беше над дозволеното, осносно ...
НАМАЛЕН ПРАГОТ ЗА АЛАРМИРАЊЕ, ИТНИ МЕРКИ ЌЕ ИМА АКО ДВА ДЕНА ПО РЕД Е ЕКСТРЕМНО ЗАГАДЕНО

НАМАЛЕН ПРАГОТ ЗА АЛАРМИРАЊЕ, ИТНИ МЕРКИ ЌЕ ИМА АКО ДВА ДЕНА ПО РЕД Е ЕКСТРЕМНО ЗАГАДЕНО

Денес стапија на сила измените на уредбата за граничните вредности на загадувачки материи, со кои се менува прагот за алармирање кога централните и ло ...
2 / 2 НАПИСИ