Таг: Јане Стефанов

ОВА Е НЕВЕРОЈАТНО ВОЗБУДЛИВО, ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ УЧАТ ДА СКИЈААТ ВО МАВРОВО

ОВА Е НЕВЕРОЈАТНО ВОЗБУДЛИВО, ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ УЧАТ ДА СКИЈААТ ВО МАВРОВО

Возбуденост, радост, но и неизвесност како ќе биде првото скијање се гледа на лицата на Елена, Гере, Зоран, Љуљета, Васил и Ратко, на кои завчера попл ...
МАМА ЗА 70. РОДЕНДЕН ПОСАКА ДА СКОКНЕ СО ПАДОБРАН, ВЕЛИ ИНСТРУКТОРОТ ЈАНЕ СТЕФАНОВ

МАМА ЗА 70. РОДЕНДЕН ПОСАКА ДА СКОКНЕ СО ПАДОБРАН, ВЕЛИ ИНСТРУКТОРОТ ЈАНЕ СТЕФАНОВ

Седумдесетгодишната скопјанка Марионка Стефанова вчера попладне во тандем со синот скокна со падобран. Ова ѝ е прв скок, а синот Јане Стефанов, кој е ...
2 / 2 НАПИСИ