Таг: јавна телефонска линија

БЕЛАТА КУЌА ЈА СМЕНИ ПОРАКАТА НА ТЕЛЕФОНСКАТА СЕКРЕТАРКА ЗА ДА ГИ ОБВИНИ ДЕМОКРАТИТЕ ЗА ЗАТВОРАЊЕТО НА ВЛАДАТА

БЕЛАТА КУЌА ЈА СМЕНИ ПОРАКАТА НА ТЕЛЕФОНСКАТА СЕКРЕТАРКА ЗА ДА ГИ ОБВИНИ ДЕМОКРАТИТЕ ЗА ЗАТВОРАЊЕТО НА ВЛАДАТА

Белата куќа ја смени пораката на телефонската секретарка, со која се обвинуваат политичките опоненти на Доналд Трамп за тоа што не можат да одговорат ...
1 / 1 НАПИСИ