Таг: Јозеф Обрембски

ВО ВАРШАВА ПРОМОВИРАН УНИКАТЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА ПОРЕЧЈЕТО СОБИРАН ОД ПОЛСКИОТ ЕТНОЛОГ ОБРЕМБСКИ

ВО ВАРШАВА ПРОМОВИРАН УНИКАТЕН МАТЕРИЈАЛ ЗА ПОРЕЧЈЕТО СОБИРАН ОД ПОЛСКИОТ ЕТНОЛОГ ОБРЕМБСКИ

Двотомно издание со редок и значаен историски материјал за животот во Поречјето во Македонија, насловено „Македонија – Јозеф Обрембски“, беше промовир ...
1 / 1 НАПИСИ