Таг: Казнено-поправен дом Штип

ПРВА ПРОМОЦИЈА НА СТИХОЗБИРКИ ОД ЗАТВОРЕНИЦИ ВО МАКЕДОНИЈА

ПРВА ПРОМОЦИЈА НА СТИХОЗБИРКИ ОД ЗАТВОРЕНИЦИ ВО МАКЕДОНИЈА

Казнено- поправниот дом од Штип и Народната библиотека „Гоце Делчев “ во Штип ги промовираа првите книги на затвореници во Македонија, стихозбирките „ ...
1 / 1 НАПИСИ