Таг: Кемерово

СЕ ИСТРАЖУВА ЗОШТО БИЛ ИСКЛУЧЕН АЛАРМОТ, А ИЗЛЕЗИТЕ БЛОКИРАНИ ВО ПОЖАРОТ ВО РУСИЈА

СЕ ИСТРАЖУВА ЗОШТО БИЛ ИСКЛУЧЕН АЛАРМОТ, А ИЗЛЕЗИТЕ БЛОКИРАНИ ВО ПОЖАРОТ ВО РУСИЈА

Припадник на обезбедувањето кој од непознати причини го исклучил алармот за време на катастрофалниот пожар во трговски центар во рускиот град Кемерово ...
64 МРТВИ ВО ПОЖАРОТ ВО ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО РУСКИОТ ГРАД КЕМЕРОВО, МЕЃУ НИВ ДЕСЕТИЦИ ДЕЦА КОИ БИЛЕ ВО КИНО

64 МРТВИ ВО ПОЖАРОТ ВО ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ВО РУСКИОТ ГРАД КЕМЕРОВО, МЕЃУ НИВ ДЕСЕТИЦИ ДЕЦА КОИ БИЛЕ ВО КИНО

Пожарот во трговски центар во рускиот град Кемерово се претвори во невидена катастрофа, откако властите објавија дека повеќето од загинатите се деца. ...
2 / 2 НАПИСИ