Таг: климатски проемни

ГРАЃАНИТЕ ТРЕБА ДА БИДАТ ВКЛУЧЕНИ ВО ДОНЕСУВАЊЕТО ОДЛУКИ ПОВРЗАНИ СО КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ, КАЖАА НА НАЦИОНАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА КЛИМА ВО СКОПЈЕ

ГРАЃАНИТЕ ТРЕБА ДА БИДАТ ВКЛУЧЕНИ ВО ДОНЕСУВАЊЕТО ОДЛУКИ ПОВРЗАНИ СО КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ, КАЖАА НА НАЦИОНАЛНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА КЛИМА ВО СКОПЈЕ

Граѓаните треба ефективно да се вклучат во процесите за донесување одлуки поврзани со климатски промени, изјави Ана Чоловиќ-Лешоска, извршната директо ...
НЕМА ПОВЛЕКУВАЊЕ ОД ПАРИСКИОТ ДОГОВОР ЗА КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ, ВЕЛИ ГЕРМАНИЈА

НЕМА ПОВЛЕКУВАЊЕ ОД ПАРИСКИОТ ДОГОВОР ЗА КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ, ВЕЛИ ГЕРМАНИЈА

Германската министерка за животна средина Барбара Хендрикс кажа дека договорот од Париз за борба против климатските промени е неповратен, откако прего ...
2 / 2 НАПИСИ