Таг: клими

ВЛАДАТА ЌЕ СУБВЕНЦИОНИРА ЗАМЕНА НА ПЕЧКИ НА ДРВА СО ИНВЕРТЕРИ ВО СКОПЈЕ, ТЕТОВО, БИТОЛА И КИЧЕВО ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО

ВЛАДАТА ЌЕ СУБВЕНЦИОНИРА ЗАМЕНА НА ПЕЧКИ НА ДРВА СО ИНВЕРТЕРИ ВО СКОПЈЕ, ТЕТОВО, БИТОЛА И КИЧЕВО ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО

Жителите на Скопје, Тетово, Битола и Кичево кои ќе ги заменат печките на дрва со инвертер клими ќе добијат субвенции од Владата. Висината на субвенциј ...
САМО ВО 14 АВТОБУСИ НЕ РАБОТАТ КЛИМИТЕ, ВЕЛАТ ОД ЈСП „СКОПЈЕ“

САМО ВО 14 АВТОБУСИ НЕ РАБОТАТ КЛИМИТЕ, ВЕЛАТ ОД ЈСП „СКОПЈЕ“

Само во 14  автобуси се расипани климите, велат од ЈСП „Скопје“, откако деновиве граѓани на социјалните мрежи коментираат дека во двокатните автобуси ...
2 / 2 НАПИСИ