Таг: комунални предмети

ДА СЕ БИДЕ ИЗВРШИТЕЛ СТАНУВА НЕИСПЛАТЛИВО, КАНЦЕЛАРИИТЕ СЕ ЗАТВОРААТ- СЕ БАРА ВОВЕДУВАЊЕ НА НАДОМЕСТ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ

ДА СЕ БИДЕ ИЗВРШИТЕЛ СТАНУВА НЕИСПЛАТЛИВО, КАНЦЕЛАРИИТЕ СЕ ЗАТВОРААТ- СЕ БАРА ВОВЕДУВАЊЕ НА НАДОМЕСТ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ

Поради ниската тарифа и други проблеми извршителската работа станува економски неисплатлива и нема интерес да се работи особено во градовите надвор од ...
1 / 1 НАПИСИ