Таг: Кристијан Костов

1 216 / 16 НАПИСИ
НЕКА ДАДАТ ПАРИ И ВРАБОТУВАЊА, ЌЕ ОТВОРИМЕ И НЕВРОХИРУРГИЈА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „8 СЕПТЕМВРИ“

НЕКА ДАДАТ ПАРИ И ВРАБОТУВАЊА, ЌЕ ОТВОРИМЕ И НЕВРОХИРУРГИЈА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „8 СЕПТЕМВРИ“

Во Градската општа болница во Скопје „8 Септември“ работи само еден неврохирург и нема оддел за неврохирургија, потврди за САКАМДАКАЖАМ.МК д-р Кристиј ...
„8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ ПРАВИ ТРАУМА ЦЕНТАР НА МЕСТОТО НА ПРИВАТНАТА КАРДИОХИРУРГИЈА

„8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ ПРАВИ ТРАУМА ЦЕНТАР НА МЕСТОТО НА ПРИВАТНАТА КАРДИОХИРУРГИЈА

Градската општа болница „8-ми септември“ ќе го добие просторот од 4.000 квадратни метри од некогашната Воена болница, каде до лани беше сместена карди ...
БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ БАРА ДВОЈНО ПОГОЛЕМ БУЏЕТ, ОТИ ИМА ДОЛГ ОД ПЕТ МИЛИОНИ ЕВРА

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ БАРА ДВОЈНО ПОГОЛЕМ БУЏЕТ, ОТИ ИМА ДОЛГ ОД ПЕТ МИЛИОНИ ЕВРА

Градската општа болница „8-ми септември“ бара двојно поголем буџет за следната година, за да може да го расчисти долгот од пет милиони евра. Долгот, к ...
БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ ВРАБОТУВА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ЗА ДА ГИ ОТВОРИ ЗАТВОРЕНИТЕ ОДДЕЛЕНИЈА

БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“ ЌЕ ВРАБОТУВА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ЗА ДА ГИ ОТВОРИ ЗАТВОРЕНИТЕ ОДДЕЛЕНИЈА

Градската општа болница „8 септември“ до крајот на годината треба да вработи 60 медицински сестри. Менаџментот на болницата очекува следната година да ...
НА РАДИОЛОГИЈА ДВАТА ТОМОГРАФА РАСИПАНИ, ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ СНИМА ВО ТРИ СМЕНИ

НА РАДИОЛОГИЈА ДВАТА ТОМОГРАФА РАСИПАНИ, ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ СЕ СНИМА ВО ТРИ СМЕНИ

На Клиниката за радиологија еден месец не се прават снимања на компјутерски томограф, оти двата апарата се во дефект. Сите пациенти на кои им е потреб ...
ПОПЛАДНЕ И ЗА ВИКЕНД НЕМА ПУЛМОЛОГ И КОЖЕН ЛЕКАР ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

ПОПЛАДНЕ И ЗА ВИКЕНД НЕМА ПУЛМОЛОГ И КОЖЕН ЛЕКАР ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“

Пет одделенија во градската општа болница „8 септември“ не работат попладне и за викенд, поради недостиг од медицински сестри. Од седумте операциони с ...
1 216 / 16 НАПИСИ