Таг: Крк

ХРВАТСКИОТ ОСТРОВ КРК ЌЕ НАПЛАЌА 20 ЦЕНТИ ЗА ПОЛА МИНУТА ТУШИРАЊЕ НА ПЛАЖА

ХРВАТСКИОТ ОСТРОВ КРК ЌЕ НАПЛАЌА 20 ЦЕНТИ ЗА ПОЛА МИНУТА ТУШИРАЊЕ НА ПЛАЖА

Хрватскиот остров Крк од оваа сезона ќе наплаќа за туширање на плажа. Гостите кои ќе ги користат тушевите на плажите ќе треба да платат 20 центи за по ...
ХРВАТСКАТА ПОЛИЦИЈА ЕДНА НЕДЕЛА НЕ МОЖЕ ДА ГО УТВРДИ ИДЕНТИТЕТОТ НА ЖЕНАТА СО АМНЕЗИЈА ПРОНАЈДЕНА НА ОСТРОВОТ КРК

ХРВАТСКАТА ПОЛИЦИЈА ЕДНА НЕДЕЛА НЕ МОЖЕ ДА ГО УТВРДИ ИДЕНТИТЕТОТ НА ЖЕНАТА СО АМНЕЗИЈА ПРОНАЈДЕНА НА ОСТРОВОТ КРК

Хрватската полиција и натаму се обидува да го утврди идентитетот на жената со амнезија која беше пронајдена на островот Крк. Полицијата го пребарува т ...
2 / 2 НАПИСИ