Таг: Куратица

СЕЛОТО КУРАТИЦА КАЈ ОХРИД НУДИ АВАНТУРИ СО ЈАВАЊЕ МАГАРИЊА И ВОЗЕЊЕ ЧЕТИРИЦИКЛИ

СЕЛОТО КУРАТИЦА КАЈ ОХРИД НУДИ АВАНТУРИ СО ЈАВАЊЕ МАГАРИЊА И ВОЗЕЊЕ ЧЕТИРИЦИКЛИ

Селото Куратица, сместено на околу 20 километри од Охрид, е меѓу ретките во охридскиот крај кое развива рурален туризам. На гостите им се нудат аванту ...
1 / 1 НАПИСИ