Таг: летен камп

УКРАДЕНИ ТАБЛИЧКИТЕ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОБУС ВО ГРЦИЈА И СО СПРЕЈ СМЕНЕТ КОДОТ

УКРАДЕНИ ТАБЛИЧКИТЕ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОБУС ВО ГРЦИЈА И СО СПРЕЈ СМЕНЕТ КОДОТ

Автобус на компанијата „Атом“ од Кочани по еднонеделниот престој во Грција морал да се врати во Македонија без регистерски таблички на чие што место н ...
1 / 1 НАПИСИ