Таг: Лиса Мари Присли

ПРИСИЛА ПРИСЛИ ПО СУДСКИ ПАТ ЈА ОСПОРУВА ВАЛИДНОСТА НА ТЕСТАМЕНТОТ НА НЕЈЗИНАТА ПОКОЈНА ЌЕРКА ЛИСА МАРИ

ПРИСИЛА ПРИСЛИ ПО СУДСКИ ПАТ ЈА ОСПОРУВА ВАЛИДНОСТА НА ТЕСТАМЕНТОТ НА НЕЈЗИНАТА ПОКОЈНА ЌЕРКА ЛИСА МАРИ

Поранешната сопруга на Елвис Присли, Присила, поднесе тужба со која се обидува да ја оспори валидноста на тестаментот на нивната ќерка Лиса Мари, која ...
ПОЧИНА ПЕЈАЧКАТА И ЌЕРКА НА ЕЛВИС, ЛИСА МАРИ ПРИСЛИ

ПОЧИНА ПЕЈАЧКАТА И ЌЕРКА НА ЕЛВИС, ЛИСА МАРИ ПРИСЛИ

Лиса Мари Присли, единственото дете на кралот на рокенролот Елвис, почина на 54 години. Сајтот ТМЗ објави дека таа била пронајдена во бессознание во с ...
2 / 2 НАПИСИ