Таг: Лопушник

СЕКОЈ ОД НАС ВОДЕШЕ ЛИЧНА БОРБА СО ЖЕШТИНАТА И КИЛОМЕТРИТЕ, НО УСПЕАВМЕ, ВЕЛАТ УЧЕСНИЦИТЕ НА МАРШОТ ЗА РАЦИН

СЕКОЈ ОД НАС ВОДЕШЕ ЛИЧНА БОРБА СО ЖЕШТИНАТА И КИЛОМЕТРИТЕ, НО УСПЕАВМЕ, ВЕЛАТ УЧЕСНИЦИТЕ НА МАРШОТ ЗА РАЦИН

После шест дена одење и поминати 170 километри од Велес до Лопушник, петнаесетмина планинари од Велес, Скопје, Битола, Македонски Брод и Куманово му о ...
ВЕЛЕШАНИ ЌЕ ПЕШАЧАТ ДО ЛОПУШНИК ЗА ДА МУ ОДДАДАТ ПОЧИТ НА КОЧО РАЦИН

ВЕЛЕШАНИ ЌЕ ПЕШАЧАТ ДО ЛОПУШНИК ЗА ДА МУ ОДДАДАТ ПОЧИТ НА КОЧО РАЦИН

Група од дваесетина велешани-планинари шест дена ќе пешачат во чест на поетот Кочо Рацин, од неговиот роден град Велес до местото на загинувањето, на ...
2 / 2 НАПИСИ